Passie genereert Business

Business is business? Daar geloof ik niets van. Als je alleen werkt voor het geld, dan lijkt me dat geen goede basis. En bovendien geen aantrekkelijke belofte aan je opdrachtgevers, integendeel. Als je alleen maar werkt voor het geld, dan is dat waarschijnlijk ook zichtbaar voor anderen. Mijn stelling: Passie genereert Business. Dingen die je met passie brengt, verkopen beter. Waarom? Omdat mensen intuïtief voelen dat passie de basis vormt voor alles dat puur, oprecht en authentiek is. Wie met gedrevenheid werkt legt de lat hoger en komt tot betere prestaties. Passie leidt tot aandacht, zorgvuldigheid, toewijding en daardoor tot de hoogste kwaliteit. Mijn vak is mijn grote passie. En ik zoek dan ook opdrachtgevers die hun werk doen vanuit gedrevenheid en ambitie.

Passie genereert Business