Maatregelen Corona

Beste Klant/Relatie,

Het coronavirus stelt ons, net als onze opdrachtgevers, bloot aan nieuwe uitdagingen. Wij hebben nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iedereen blijvend gebruik kan maken van onze dienstverlening. Om dit te kunnen blijven garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen en bieden wij onze dienstverlening zoveel mogelijk ‘op afstand’ aan.

De gezondheid en veiligheid van elk mens staan hierbij voorop, daarom volgen wij nauw de meest recente richtlijnen van het RIVM. Zo beperken wij fysieke afspraken, schudden geen handen, stellen desinfectiemiddel beschikbaar en houden wij ons aan de onderlinge afstand van > 1,5 meter. Maatregelen om een verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Jouw en onze gezondheid blijft het belangrijkste.

Wij vinden het belangrijk dat de maatschappij voor zoveel mogelijk mensen continueert. Als zakelijk dienstverlener voor organisaties zullen wij die extra stap zetten voor al onze klanten/relaties en uiteraard telefonisch, per video en per e-mail bereikbaar blijven.

Wij hebben er vertrouwen in dat wij onze tijd (samen) goed doorkomen. Wij wensen iedereen voor de komende periode veel succes, wijsheid en gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf en een ander. Voorkom verspreiding!

Maatregelen Corona