Goede start Eugène Wijnen Executive Search & Interim Management

Op 13 maart ben ik officieel ‘live’ gegaan met mijn bedrijf Eugène Wijnen Executive Search & Interim Management. Spannend waren de eerste dagen. Op LinkedIn mijn bedrijf geintroduceerd hetgeen bovenverwachting tal van positieve reacties opleverde en meer dan 6600 views (!). Dat doet wat met je, een gevoel van trots, kijk dit is mijn bedrijf. En dan, een paar dagen erna de eerste opdracht scoren. Een Sales Engineer Noord-Nederland voor Atlas Copco, wow, ga maar aan de slag Eugène, zei ik tegen mezelf, hier wacht een uitdaging op je. En toch, met enthousiasme, gedrevenheid, gebruik makend van mijn technische/management achtergrond en mijn netwerk, wist ik al snel een aantal kandidaten geinteresseerd te krijgen voor deze functie. Ik overtrof zelfs de verwachtingen van mijn opdrachtgever! De kandidaat is inmiddels aangesteld, en hij zal op 1 juni starten met zijn nieuwe job. Kort daarna volgde Kerry Ingredients (foodindustrie) als opdrachtgever voor de positie van (Sr.) Process Engineer, gevolgd door Flamco Technisch Projectleider/Engineer en mijn meest recente opdracht GINAF, Technisch Schrijver/Documentalist. Vooral GINAF is apart, omdat het mijn oud-werkgever is. Met volle tevredenheid heb ik daar een aantal jaren gewerkt als Operations/After Sales Manager en nu een opdrachtgever van mij. Wat mij steeds weer opvalt, zowel naar opdrachtgevers als naar kandidaten, is dat ik heel snel op dezelfde golflengte afstem. Door mijn eigen management ervaring in de techniek, industrie en automotive kan ik mij uitstekend verplaatsen in ‘hun’ wereld, kom ook vaak met andere invalshoeken en bruikbare adviezen. Dat werkt ook naar de kandidaten toe, ik een paar minuten weet ik ze te triggeren waarom het zinvol is om met mij een gesprek aan te gaan. Blij en trots dat ik met mijn bedrijf een goede start heb gemaakt, bovendien is het gewoon mijn ding, ik word er gelukkig van en het geeft mij enorm veel energie. Het is toch prachtig dat ik voor mijn opdrachtgevers dé talenten aan tafel krijg, waaruit mooie dingen gaan ontstaan en groeien. Want dat zie ik ook als mijn taak, de opdrachtgever en aangestelde kandidaat te volgen hoe het een ander zich ontwikkelt.

 

Goede start Eugène Wijnen Executive Search & Interim Management